Karlovačke rukometašice novu natjecateljsku sezonu otvorile porazom

Favorizirane Riječanke pobijedile su rezultatom 35:28

Karlovačke rukometašice novu su natjecateljsku sezonu u Drugoj hrvatskoj ligi zapad otvorile utakmicom na domaćem terenu. Snage su odmjerile s

favoriziranim djevojkama iz Zameta i nažalost, ostale bez dva boda.

Unatoč kvalitetnim pripremama i optimističnim prognozama, izabranice trenera Dražena Keče nisu se svih 60 minuta mogle nositi s, u ovom trenutku, puno kvalitetnijim Riječankama.

Sve je počelo jako dobro. Gol za gol, u pojedinim trenucima Karlovčanke su i vodile…no sve je to trajalo do sredine prvog poluvremena. U nastavku, trener Zameta odlučio je zatvoriti najoopasniju Karlovčanku- Kristinu Vuković i to je bio početak kraja. Utakmica je završila rezultatom 35:28 u korist Riječanki.

Osim Vuković koja je zabila 11 golova, kod domaćih igračica istaknule su se još Lucija Stepić koja je zatresla mrežu protivnica 8 puta, Petra Bačić koja je samouvjereno i hrabro postigla sedam pogodaka i Kučinić koja je zabila 2 gola.

Vratarka Patricija Keča ubilježila je sedam obrana.

Trener Dražen Keča nakon utakmice bio je vidno razočaran i neraspoložen. Shvatio je da novoprikljućene mlađe igračice nisu trenutno dovoljno kvalitetne za ovaj rang natjecanja. Nije to ništa neuobičajeno, istaknuo je. Potrebno je iskustvo i sportska drskost koju one još ne posjeduju..

Do sljedećeg kola i utakmice protiv Lokomotive 2, trener Keča imat će pune ruke posla. Treba uvježbati obranu i naći rješenje za napad. Ekipa mora naučiti funkcionirati bez Kristine Vuković. Naime, jedna igračica ne može nositi na svojim leđima cijelu ekipu, barem ne vječno.