U tri kola- tri poraza

Jednostavno ne ide bez kapetanice Kristine Vuković

Rukometašice Škole rukometa Karlovac  u Ivanić Gradu su ubilježile treći poraz u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad. U utakmici 3. kola nadigrala ih je domaća ekipa Ivanića rezultatom 35:25.

  

 

Karlovačanke su slabo i mlako ušle u utakmicu, obrana nije bila na zavidnom nivou, a u napadu je nedostajalo ideje i “krvi”.  Možda je obeshrabrenost nakon dva uzastopna poraza utjecala negativno na izabranice trenera Dražena Keče, a možda jednostavno bez kapetanice Kristine Vuković NE IDE.

Izostanak Kristine Vuković jako se osjeti

Ako je to razlog, onda klub ima ozbiljnih problema, jer igra se ne može i ne smije temeljiti na jednoj igračici.  Rukomet je ipak timski sport.  Što se pak tiče mlađih igračica, trebale bi pokazati veću želju i požrtvovnost u igri, uostalom svakome bi trebala biti čast zaigrati za seniorsku ekipu.

Najefikasnije u karlovačkom sastavu bile su Petra Bačić i Ivana Kučinić s po 6 pogodaka, Stepić i Medved su dale po 4, Španić 2, a Peretić, Korać i Krizmanić po 1 gol. Vratarka Keča ubilježila je 11 obrana.

U sljedećem kolu, u subotu, 17.listopada Karlovčanke dočekuju zagrebačku Trešnjevku. Nadajmo se da će naše djevojke skupiti glave i izboriti tu dugoočekivanu pobjedu.