Turistička zajednica grada Karlovca sufinancira manifestacije koje će se održati nagodinu

Turistička zajednica grada Karlovca objavila je na svojim stranicama Javni poziv za sufinanciranje manifestacija u 2021. godini.

-U neizvjesnim uvjetima poslovanja i planiranja, u vrijeme dok su smanjena kretanja turista TZ grada Karlovca fokusira se na stvaranje pozitivnog ozračja u gradu te održavanje kontinuiteta u odnosu s partnerima, organizatorima manifestacija u Karlovcu, poručuju iz turističke zajednice.

Poziv za kandidiranje manifestacija prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednosti karlovačkog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Karlovca. U cilju poticanja razvoja turističke ponude grada Karlovca te potpore zainteresiranim subjektima u organizaciji manifestacija koja nadopunjuju turističku ponudu te u cilju promocije cjelokupnog turističkog proizvoda grada. Turistička zajednica grada Karlovca će i sljedeće godine pružiti financijsku potporu za sufinanciranje kulturnih, tradicijskih i umjetničkih, zabavnih, sportskih, gastro i ostalih manifestacija.

Kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe, udruge, zadruge, turističke agencije, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, javne ustanove, sportski klubovi i županijski sportski savezi, OPG-i, trgovačka društva i obrti.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti na poveznici – OVDJE.