Susreti gradonačelnika Mandića i građana

Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić u svoje aktivnosti petkom redovito uvrštava i pojedinačne susrete s građanima kako bih saslušao njihove prijedloge, probleme i odgovorio na njihova pitanja. Takva praksa provodi se već godinama, a nailazi na velik interes građana koji smatraju da svoje probleme mogu lakše riješiti neposrednim razgovorom s gradonačelnikom.

Posljednjih mjeseci, s izbijanjem pandemije korona virusa i krize koju je bolest izazvala na mnogim poljima; osobnim, poslovnim i egzistencijalnim, intenzivirala se potreba građana za takvim susretima. Istovremeno, zbog pandemije korona virusa koja je opet kulminirala, razgovori se održavaju u bitno rjeđim intervalima zbog sigurnosti i zaštite zdravlja svih nas. Susreti s gradonačelnikom i dalje će se nastaviti, ali s težištem na prioritetne i hitne slučajeve.

Iz grada mole  građane za razumijevanje i strpljenje, a ukoliko imaju hitan problem ili pitanje da ga upute najprije na e-mail adresu gradonacelnik@karlovac.hr ili svoju problematiku pojasne pozivom na telefon 628 100 kako bi odredili prioritete.