U Karlovačkoj županiji 75 novozaraženih, preminule četiri oboljele osobe

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji  75 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. S područja Karlovaca je 31 osoba, Ogulin 19,  Duga Resa šest, po dvije zaražene osobe su u Slunju, Josipdolu, Tounju i Žakanju. Po jedna zaražena osoba je u Draganiću, Generalskom Stolu, Rakovici i Kamanju.

Za sedam osoba epidemiološka obrada je u tijeku te još nije utvrđeno mjesto boravka. Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 2.025 osoba. U samoizolaciji se nalazi 713 osoba.

U OB Karlovac se na bolničkom liječenju nalazi 45 pozitivnih pacijenata, pet ih je na respiratoru, dvoje ih je novoprimljenih, jedan pacijent je otpušten sa bolničkog liječenja, a jedna je muška osoba u dobi od 71 godinu sa ranije pridruženim bolestima preminula. U samoizolaciji se nalazi 66 djelatnika bolnice- 54 zdravstvenih i 12 nezdravstvenih.

U OB Ogulin-na COVID odjelu leži 24 bolesnika, jedna osoba je na respiratoru, a umrla su tri pacijenta sa pridruženim komorbiditetima. U samoizolaciji se nalaze 33 djelatnika bolnice.