Advent u Aquatici- Iznenađenja i pogodnosti uz pridržavanje epidemioloških mjera

I ove godine Aquatika je odlučila napraviti program „Advent u Aquatici“. Upravo zbog posebne epidemiološke situacije, u Aquatici smatraju da je neophodno ljudima vratiti volju i želju za blagdanskom čarolijom, naravno uz poštivanje svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite i HZJZ-a.

U Aquatici su pripremili nekoliko iznenađenja i pogodnosti za sve svoje posjetitelje, a radi se o sljedećem:

– popust od 20% na ulaznice za akvarij za vrijeme trajanja Adventa (od 29.11. do 24.12.2020.)

– izložba fotografija Ivice Lajtnera “Puž – forma i struktura” u sklopu razgleda akvarija

– veliki izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira, napravljenih s ljubavlju od lokalnih obrtnika i umjetnika, čijom se kupovinom potiče lokalno gospodarstvo (a upravo je njima posebno ove godine svaka pomoć itekako potrebna)

– božićna priča na trgu Aquatike, koja daje čaroliju blagdanskog ugođaja kao pravi foto kutak za dijeljenje na društvenim mrežama

– nagradni natječaji na Facebook profilu Aquatike gdje ćete moći osvojiti atraktivne nagrade!

– Budimo odgovorni i uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, zaštitimo sebe i svoje najdraže, a opet doživimo blagdansku atmosferu i s obitelji uživajmo u prekrasno uređenom akvarijskom trgu i naravno u posjetu tajanstvenom slatkovodnom svijetu hrvatskih rijeka i jezera.
Također razveselite sebe i svoje najdraže originalnim umjetničkim poklonima, dok pri tome činite dobro djelo potičući lokalne obrtnike, OPG-ove i domaće radinosti kupovinom njihovih proizvoda u svenirnici Aquatike. I naposljetku iskoristite popust od 20% na ulaznice koje možete pokloniti dragoj osobi, jer stvaranje lijepih uspomena je najljepši poklon koji obogaćuje naš duh i tijelo, poručuju iz Aquatike.