KABA

Održana konstituirajuća sjednica karlovačkog HDZ-a

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u petak 4. prosinca 2020. u prostorijama Doma HDZ-a u Karlovcu održana je konstituirajuća sjednica Gradske organizacije HDZ-a grada Karlovca.

Uz novoizabranog predsjednika GO HDZ-a grada Karlovca Damira Mandića na sjednici su nazočili i novoizabrani potpredsjednici; Marin Svetić, Darko Stanković i Stipo Adžaga kao i novoizabrani članovi GO HDZ-a grada Karlovca. Na konstituirajućoj sjednici za tajnika organizacije jednoglasno je izabran Tihomir Mamić, dok je za rizničara jednoglasno izabran Tihomir Čohan. Na sjednici su prezentirani planovi i prve aktivnosti novog gradskog odbora u nadolazećem periodu a svi članovi preuzet će političku odgovornost za provođenje tih planova.

-Hvala svim članovima koji su izašli na unutarstranačke izbore koji su protekli korektno, demokratski i uz poštivanje epidemioloških mjera. Zajedništvo i otvorenost svih nas nema alternativu i u tom kontekstu nastavit ćemo jačati stranku sa ciljem preuzimanja odgovornosti za još bolji Karlovc istaknuo je predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić.

Sjednici je nazočila i novoizabrana predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić koja se zahvalila svim članovima stranke na ukazanom povjerenju a novoizabrane stranačke dužnosnike pozvala na suradnju kroz jaču i dublju komunikaciju sa ciljem daljnjeg jačanja HDZ-a