U Aquatici od danas obitelji s više djece ostvaruju veliki popust uz korištenje e-Dječje kartice

Središnji ured za demografiju i mlade provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, a neke od njih su potpore i olakšice roditeljima. Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a riječ je o aplikaciji  koja je namijenjena roditeljima, a čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste na proizvode ili usluge s dogovorenim partnerima, u suradnji s javnim i privatnim sektorom.

-Aquatika je prepoznala važnost ovakvog projekta te se vrlo rado uključila u provedbu istog. Upravo iz razloga što obitelji čine veliki dio ukupnih posjetitelja akvarija, ovakva pogodnost je itekako dobrodošla, poručuju iz slatkovodnog akvarija.

U Aquatici je provedba ovog projekta zamišljena kao pogodnost za obitelji s više djece u vidu besplatnih ulaznica za svu djecu jedne obitelji, neovisno o njihovom broju. Aplikacija kreće u upotrebu od danas, 21. prosinca 2020. godine.

Aplikacija je povezana sa sustavom e-Građani te svoju e-Dječju karticu – Mudricu možete zatražiti na eGrađani. Širok spektar sudionika i popusta iz kulturnog, gospodarskog, zdravstvenog, sportskog i drugih područja čeka na vas.