Provalnici upali 88-godišnjaku u kuću na području Skakavca, prijetili hladnim oružjem te ga pokrali

Policijska uprava karlovačka zaprimila je prijavu 88-godišnjaka da su mu 17. siječnja, u poslijepodnevnim satima, u kuću na području Skakavca došle tri nepoznate osobe od kojih ga je jedna fizički napala i prijetila hladnim oružjem. Provalnici su mu tom prilikom ukrali novac, mobitel i druge stvari. 88-godišnjak je lakše ozlijeđen. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Uz to, policija je u posljednja 24 sata evidentirala još pet kaznenih djela te prometnu nesreću s materijalnom štetom. Tako je Policijska postaja Slunj zaprimila prijavu 41-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 14. do 16. siječnja iz šume na području općine Rakovice, posjekao i ukrao više stabala hrasta u vrijednosti većoj od 35.000 kuna.

Jučer oko 18 sati je u Donjem Velemeriću buknuo požar u gospodarskoj zgradi 59-godišnjaka u sklopu kojeg se nalazi i mehaničarska radiona 29-godišnjaka, a u kojoj je izgorio osobni automobil. Požar su ugasili vatrogasci, a danas tijekom dana bit će proveden očevid u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka i uzroka požara.