KABA

Cijena testiranja na Covid – 19 s dosadašnjih 700 snižena na 500 kuna, za građane koji imaju uputnicu testiranje i dalje besplatno

Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije, od 1. veljače primjenjivat će se nova cijena testiranja na COVID 19 na osobni zahtjev koja će iznositi 500 kuna, umjesto dosadašnjih 700. Testiranje temeljem uputnice nadležnog liječnika je i dalje besplatno za sve građane.

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata ukupno 19 novozaraženih osoba. Imamo 10 novih slučaja zaraze virusom koji su ustanovljeni PCR testiranjem i njih devet s antigenskog testiranja. S područja grada Karlovca zaraženo je tako sedam osoba, Ogulina tri, Duge Rese dvije, Žakanje dvije, Bosiljeva tri, Cetingrada i Draganića po jedna pozitivna osoba.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada oboljela 6.451 osoba.

U bolnicama Karlovačke županije su hospitalizirana 43 pozitivna pacijenta ( OB Ogulin-13, OB Karlovac-30). U posljednja 24 sata novoprimljene su tri osobe, a otpuštene su dvije. Na respiratoru su četiri zaražena pacijenta. U protekla 24 sata OB Ogulin je preminula jedna osoba.

U samoizolaciji u Karlovačkoj županiji nalazi 281 osoba. Nije bilo kršenja mjera.