Sandra Ulaković kandidatkinja HDZ za načelnicu Bosiljeva

U Domu HDZ-a u Zvijezdi predstavljena je kandidatkinja HDZ za načelnicu Općine Bosiljevo na izborima u svibnju. Riječ je o Sandri Ulaković, predsjednici općinske organizacije HDZ-a u Bosiljevu. Ovom prilikom Ulaković je predstavila svoj plan i program za razvoj Bosiljeva.

-Želja mi je urediti centar Bosiljeva, napraviti dječje igralište kako bi mladi roditelji imali zajedničko mjesto za druženje, urediti parkirališna mjesta u centru te napraviti sportsku dvoranu.

Uz to Ulaković planira i uređenje kupališta u Prikuplju, urediti dvorac Bosiljevo, urediti ceste, što bi dovelo do bolje povezanosti i sigurnosti građana općine.

Inače Ulaković je predsjednica općinskog ogranka stranke od 2018. godine te je od tada prikupila političkog iskustva, govori, a vjeruje kako joj je njena mladost i obrazovanje prednost.

-Za načelnicu Općine Bosiljevo odlučila sam se kandidirati zato što smatram da je vrijeme da Općinu počnu voditi mladi, obrazovani ljudi. U tom smjeru smo koncipirali listu za Općinsko vijeće. Naravno, nismo zaboravili naše starije članove koji su tu uvijek za nas kada trebamo neki savjet i podršku, tako da na listi za vijeće imamo i dva člana koji su Hrvatski branitelji, kazala je kandidatkinja za načelnicu.

Potporu Ulaković ovom prilikom dale su županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, kao i njezina zamjenica Vesna Hajsan Dolinar.