Četiri prometne nesreće u posljednja 24 sata, dvije se teško ozljeđenim osobama

Jučer, nešto prije 18 sati na D1 u naselju Tušilović došlo do prometne nesreće. Osobnim automobilom slovenskih registracija upravljao je 35-godišnji državljanin BiH i kretao se u smjeru Karlovca. Prilikom pretjecanja vozila ispred sebe, nije propustio motocikl karlovačkih registracija kojim je iza njega 39-godišnjak već započeo pretjecanje. Tom prilikom došlo je do sudara te je motociklist sletio van kolnika, udario u električni stup i teško se ozlijedio. Protiv 35-godišnjeg vozača osobnog automobila nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Jučer je došlo do prometne nesreće i u Popović Brdu u Karlovcu. Osobnim automobilom karlovačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,82 promila u krvi upravljao je 24-godišnjak. S obzirom da je bio pod utjecajem alkohola, vozač nije prilagodio brzinu vožnje, izgubio je nadzor nad upravljačem, prešao na suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil karlovačkih registracija kojim je upravljala 28- godišnjakinja. U prometnoj nesreći 24-godišnji vozač je teško ozlijeđen dok je 28-godišnja vozačica lakše ozlijeđena. Protiv 24-godišnjaka nadležnom sudu bit će podnijet optužni prijedlog dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće o događaju.

U posljednja 24 sata dogodile su se još dvije prometne nesreće, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.