Uskoro kreće prijava djece u karlovačke vrtiće, i ove godine online putem

Od 1. rujna 2021. godine u dječji vrtić mogu se upisati djeca koja do 31. kolovoza 2021. godine navrše godinu dana pa do polaska u osnovnu školu. Dijete i roditelji ili skrbnici moraju imati prebivalište na području grada Karlovca. Zahtjev za upis djeteta podnosi se isključivo elektroničkim putem, a za online prijavu potrebno je imati e-mail.

Roditelji djece predškolske dobi podnose zahtjev za upis putem web stranica:  www.vrtic-karlovac.hr , www.vrtic-cetiririjeke.hr, www.karlovac.hr na kojima će biti objavljena poveznica za predaju zahtjeva u razdoblju od 6. do 20. svibnja kao i sve ostale informacije.

Planirani broj upisnih mjesta za pedagošku godinu 2021./2022. u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID 19 odredit će se sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za korištenje tehničke podrške u periodu upisa, obvezna je prethodna najava na broj mobitela 099 261 5895 u periodu od 7 do 14  sati.

Web aplikacija putem koje će roditelji prijavljivati djecu za upis u vrtić (http://evrtici.karlovac.hr) bit će otvorena od  6. do 20. svibnja. Za sve roditelje koji neće moći prijaviti dijete putem ove aplikacije organizirana je tehnička podrška u DV Grabrik.