Isti načelnici ostaju na čelu Barilovića, Kamanja, Netretića, Generalskog Stola, Saborskog, Vojnića, Tounja, Bosiljeva i Žakanja

U nekim općinama Karlovačke županije situacija ostaje nepromijenjena i iduće četiri godine. Dražen Peraković tako i dalje ostaje načelnik Barilovića, kao i Damir Mateljan na čelu Kamanja, Marijan Peretić kao načelnik Netretića, Mihovil Bićanić ponovno je izabran za načelnika Rakovice, Marko Bićanić za načelnika Saborskog, Ivica Sopek ostaje načelnik Tounja, Danijel Jurkaš općine Žakanje, a Josip Kasun Bosiljeva. Nebojša Andrić dobio je povjerenje sumještana te će i dalje biti načelnik općine Vojnić. Alen Halar ostaje na čelu općine Generalski Stol. Na čelu općine Cetingrad ostaje Marina Kalić.

Promjene su vidljive u Draganiću gdje je pobjedu odnijela HDZ-a Anica Domladovac. Ona će tako zamijeniti Stjepana Bencetića. Umjesto Željka Prigorca Lasinju će idući mandat voditi HDZ-ov Marijo Pejčić. U Ribniku je izgubio dosadašnji načelnik Željko Car te će svoju fotelju prepustiti Dini Blaževiću.