Ribički vikendi uz Kupu, prvi već ovog vikenda u Kamanju

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji sa lokalnim športskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje organizira Ribičke vikende koji će se održati na četiri različite lokacije od 24. srpnja do 15. kolovza. Promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe, koje će pripremati članovi ribolovnih društava, uz popratni program i goste.

Prvo druženje zakazujemo u subotu 24. srpnja od 16 sati na plaži Petrinski kut kod Kamanja. Prekrasno kupalište i omiljeno ljetno izletište postat će mjesto predstavljanja ŠRD Ozalj i njihovih kulinarskih specijaliteta. Posjetiteljima će biti predstavljena ponuda lokalnih OPG-ova i vinogradara.

Vikend poslije, u subotu 31. srpnja u Žakanju, točnije kupalištu u Jurovu, novo je druženje sa ribičima ŠRD Ozalj i Lovačkim društvom Žakanje.

Nakon toga ribički vikend bit će 7. kolovoza na kupalištu u Lasinji, u društvu sa članovima ŠRK Lasinja i njihovim gostima.

Ribičke vikende zaključujemo u prostorima ŠRD Draganić, gdje se već tradicionalno 15. kolovoza okupljaju ribiči iz cijelog kraja.