Nova regulacija prometa na D6 zbog asfaltiranja Marmontove aleje

Ponovno se zatvara Marmontova aleja zbog daljnjeg asfaltiranja. Radovi kreću sutra, a trebali bi trajati do 26. kolovoza. Iz Hrvatskih cesta napominju kako radovi ovise o vremenskim prilika. S obzirom na najvaljenu kišu moguće je da će se asfaltiranje odužiti.

Obilazni pravac za vozila ukupne mase do 3,5 t dozvoljene nosivosti:

Promet u smjeru Pivovare vodit će se od kružnog toka  Marmontove aleje i Primorske ulice, Primorskom ulicom u Ulicu Frane Supila, lijevo u Ulicu Ruđera Boškovića do Marmontove aleje i dalje u smjeru kretanja

Promet prema gradu  vodit će se državnom cestom D6 do raskrižja s Ulicom Antuna Nemičića, Ulicom Antuna Nemičića, Ulicom Luščić, Ulicom Miroslava Krleže do državnih cesta D565 ili D6 i dalje u smjeru kretanja.

Obilazni smjer za vozila ukupne mase iznad 3,5 t dozvoljene nosivosti:

Promet u smjeru Pivovare vodit će se povratno na državnu cestu D1, državnom cestom D228, preko mosta Brodarci, Donjom Jelsom, Žumberačkom i dalje u smjeru vožnje.

Promet u smjeru centra grada vodit će se povratno državnom cestom D6 do raskrižja sa Žumberačkom ulicom, u Žumberačku ulicu do mosta u Brodarcima na državnu cestu D228 i dalje u smjeru kretanja.