web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Novo košarkaško igralište na Borlinu

Projekt je realiziran kroz program Kakvart na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke

Športsko – rekreacijski centar Magazin na Borlinu dobio je novo igralište. Mještani Borlina, ali i okolnih kvartova mogu sada uživati u rekreaciji na novom košarkaškom igralištu, kojih općenito nedostaje u Gradu Karlovcu. Projekt je realiziran kroz program Kakvart.

– Smatramo da je ovo pun pogodak jer je igralište svaki dan puno. Zajedno smo ušli u taj projekt s Udrugom Conloc, rekao je predsjednik Mjesnog odbora Borlin Renato Cerovac.

Mjesni odbor se pobrinuo za kopanje, iskope, nogostup i vodu kroz Kakvart i dio iz Mjesnog odbora, a ostalo, podlogu, koš i stabla donirala je Udruga Conloc sa svojim sponzorima.

– Na ovom projektu se najbolje oslikava svrha, odnosno ideja programa Kakvart, gdje imamo na jednom mjestu, u jednom projektu i gradski novac, odnosno proračun Grada Karlovca, imamo sponzore i ono štoje najvažnije, imamo Mjesni odbor, istaknuo je ovom prilikom gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić.

Program Kakvart na ovaj način funkcionira već pet godina. Tijekom godina doživio je i neke male korekcije. Sve je očitije da projekti i financijski i izvedbeno prerastaju male komunalne projekte. Ovom je prilikom gradonačelnik najavio kako će s glavnim partnerom Heinekenom Hrvatska program još sadržajno osmisliti i doraditi.

– Sljedeće godine nam slijede dvije obaveze, igrališta na Drežnik-Hrnetiću i Švarči, hoće li to biti kroz Kakvart, još ćemo vidjeti, rekao je gradonačelnik Mandić.