web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Radovi u sklopu aglomeracije u Jamadolskoj u Karlovcu i Jelačićevoj u Dugoj Resi – boje li se građani istog scenarija kao s D6?

Počeli su radovi u sklopu velikog komunalnog projekta aglomeracije Karlovac – Duga Resa. Radovi su u Jamadolskoj ulici u Karlovcu i u Ulici bana Jelačića u Dugoj Resi. U Jamadolskoj ulici za sav promet je zatvorena dionica ceste ispred kućnog broja 33 (raskrižje s ulicom Strmac) do kućnog broja 80. Omogućen je prolaz stanarima i vozilima gradilišta te hitnim službama.

U Jelačićevoj ulici u Dugoj Resi promet teče jednim trakom na potezu od kućnog broja 39 do 89. Ovakva regulacija prometa vrijedi dok traju radovi.

Podsjetimo, u tijeku su i radovi u sklopu aglomeracije, u ulici Turanjski Lug. Ulica je zatvorena za sav promet, osim vozila stanara i gradilišta, uz osiguranje pristupa hitnim službama. Obilazak je preko Ulice braće Gojak – Kamensko – Gornje Mekušje – Otok i obrnuto. Ova regulacija prometa vrijedi do završetka radova na toj dionici.

Janja i Marko Hodak u Jamadolskoj ulici kao i njihov susjed Ivan Prašin pozdravljaju početak radova.

Neka oni to završe, najvažnije nam je da živimo kako treba. Vododvodne cijevi ovdje u blizini su pucale tri puta u jednom danu. Često smo bili bez vode, morali smo se snalaziti kad bismo vidjeli da nestaje vode. Ako smo trpjeli do sada, istrpjet ćemo još i ovo. Neka oni stvaraju buku, no neka naprave kako treba. Nadam se da će biti bolje nego s radovima na D6 jer je druga firma koja odrađuje poslove., ispričali su Janja i Marko Hodak.

Ozbiljno su dečki pristupili poslu prvi dan, no sve ovisi o vremenskim prilikama, jesen ide pa sad kako bude… Vjerujem da se nakon propusta na D6 netko malo uozbiljio, da će biti bolja kontrola pri izvođenju radova i da se prati dinamika., rekao je Ivan Prašin.