Mamić (HDZ) nazvao Malović (SDP) predsjednicom po mjeri, ali odlazak sa sjednice “novo-starom strategijom SDP-a”

Na priopćenje SDP-ove gradske vijećnice Dragice Malović odgovorio je i prozvani gradski vijećnik Tihomir Mamić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 

Poštovana gospođo Malović, 

moj istup na sjednici Gradskog vijeća Grada Karlovca povodom preimenovanja Koranskog mosta u Most Specijalne jedinice policije „Grom“ nije bio motiviran osobnim animozitetom prema Vama i zaista smatram da ste Vi kao mlada snaga SDP-a u Karlovcu po mom dubokom uvjerenju predsjednica po mjeri. Bez obzira na hrpu konstrukcija u vašem priopćenju na moj račun to neće umanjiti društveni afinitet koji gajim prema Vama kao predsjednici SDP-a koja svoju partiju vodi suvereno putem bez povratka. 

Svojim istupom na sjednici želio sam još jednom podsjetiti sve građane grada Karlovca, a i šire da vi kao politička opcija u zadnja tri desetljeća svojim odlukama u političkoj areni zaista odajete dojam  u prenesenom značenju „političkog zeca“. 

U političkom kontekstu sebe ne smatram osobom poznatom po donošenju „teških političkih odluka“, ali u kontekstu rasprave na gradskom vijeću, vremena i zbivanja koje ste vi problematizirali kao jedan od sudionika Domovinskog rata i vremena u kojima se stvarala slobodna i neovisna hrvatska država mogu reći da sam izrazito ponosan na sve svoje postupke i odluke koje sam donosio u to vrijeme. Vaši istupi samo su pokazatelj političkog nesnalaženja u vremenu i prostoru. 

Odlazak je novo-stara SDP-ova strategija. 

  

Vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Karlovca 

Tihomir Mamić