Push Up – uloga žena u poduzetništvu – Knjižnica za mlade, 29. rujna

WE udruga poduzetnica u suradnji s Poslovnom knjižnicom Karlovac organizira prvi u nizu Push Up događanja i to 29. rujna, u 18 sati, u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8.

Ovogodišnje izdanje se organizira u znaku oporavka od pandemije, a posvećeno je ulozi žena u svijetu mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Posvećeno je i snažnom poticanju u daljnje uključivanje žena u poduzetništvo kroz digitalnu transformaciju, savjetovanje o poslovnim procesima, potrebnim aktivnostima i mogućnostima.

Poslovna knjižnica Karlovac bit će domaćin prvog izdanja Push Up događanja i organizatorska podrška WE udruzi poduzetnica i njihovog načina da prepoznaju naporan rad, inovativno razmišljanje i nepokolebljivu predanost poduzetnica koje pomažu rastu gospodarstva kao i cjelokupnom društvu.

Push Up platforma je za žene poduzetnice i one koje žele to postati, u cijeloj Hrvatskoj i šire. Želja im je ovim projektom naglasiti važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške. Zajednice koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih izazova i postaviti temelje za uspješno poduzetničko putovanje žena diljem Hrvatske.

Ovom prilikom spojit će se kultura i poduzetništvo i predstaviti knjiga “Ikone – neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku” spisateljice Rosie Kugli, uz gošću književnicu Silviju Šesto, a imat ćemo priliku upoznati i uspješne poduzetnice i njihove poslovne modele koje mogu poslužiti kao inspirativne priče za vašu budućnost.

Svoje mjesto na događanju može se besplatno registrirati putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/1ixq_vVn3hVgx_YbDx_K7gv0B_-UYAB0_Zx2xYXMsW6Y/viewform?ts=6142e992&edit_requested=true

Sudjelovanje na događanju je besplatno.