“Paminjo” – Moramo raditi prvoligaški, razmišljati prvoligaški da bismo ušli u drugu ligu

Igor Pamić novi je stari trener nogometaša Karlovca 1919. Vratio se tako u Karlovac nakon deset godina. Podsjetimo, on je i uveo karlovački klub u prvu ligu i uspješno ga vodio u tim danima. Sad već bivši trener Sreten Ćuk došao je u klub u teškom trenutku, ali ga je stabilizirao. Razišli smo se sporazumno, na gospodski način, kaže predsjednik kluba Matija Furač i dodaje da ambicije kluba ostaju iste, a to je vrh tablice.

Upravo na tragu toga smo išli tražiti novo rješenje na klupi. Tražili smo jednog iskusnog trenera, trenera koji je dugoročno vodio klubove i ima znanje. Zavrtilo se ime Igora Pamića. Mogu reći da kada smo ga kontaktirali da je on odmah sutradan bio spreman preuzeti momčad, kaže Furač.

 

“Div iz Žminja” nije skrivao sreću na pozivu.

Došao sam u svoj grad. Kad dođeš doma, normalno je, da je sve lijepo. Taj poziv je u meni probudio emocije, u te četiri godine nije bilo loših trenutaka. Klub ima ambicije, ja sam ambiciozan i želim ih ispuniti. Uvjeti su odlični. Kvaliteta igrača se vidi, no situacija je ekstra zahtjevna. Od subotnjeg gostovanja kod Lukavca očekuju tri boda, a glavni cilj je 2. liga. Moramo raditi prvoligaški, razmišljati prvoligaški da bismo ušli u drugu ligu, zaključuje “Paminjo”.