Istražite čari Petrove gore trčanjem u prirodi

Krajem mjeseca, u subotu 30. listopada održat će se sportsko-rekreativna utrka Stars Trail Petrova Gora.

Ukoliko želite provesti dan u prirodi ispunjen brojnim aktivnostima i sadržajima za sve uzraste onda je odlazak na Petrovu Goru sjajan izbor za sve zainteresirane. Zadnji vikend u listopadu, posljednji dan po ljetnom računanju vremena, održati će se turistička sportsko-rekreativna manifestacija Stars Trail Petrova Gora. Utrka je namijenjena svim ljubiteljima prirode i sportskih aktivnosti te neće biti natjecateljskog karaktera, a prijaviti se možete online putem na stranici utrka.com. 

Svim sudionicima biti će podijeljeni startni paketi koji sadrže startni broj, brendiranu majicu dugih rukava, proteinsku pločicu te bon za ručak u lovačkom domu Muljava. Za vrijeme utrke na okrjepnim stanicama sudionici će moći nadoknaditi izgubljenu energiju prirodnim sokovima lokalnih OPG-ova te bogatim izborom voća. Također, osiguran je dodatni glazbeni program u samom lovačkom domu za sve prisutne, a za one najmlađe i ostale članove obitelji trkača te njihove prijatelje u pratnji osiguran je besplatni vođeni obilazak povijesnih znamenitosti na Petrovoj Gori za vrijeme trajanja utrke.  

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i prirodu da spoje ugodno s korisnim i prijave se za prvu Petrova Gora Stars Trail utrku koja će se održati u subotu 30. listopada 2021. godine. 

Organizatori ove manifestacije su sportska udruga Footloose uz podršku destinacijskih partnera Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije Turističke zajednice Vojnić te Hrvatske šume d.o.o., podružnica Karlovac. 

Sve dodatne informacije možete naći na Facebook stranici Turističke zajednice Karlovačke županije: 

https://www.facebook.com/VisitKarlovacCounty 

Izvor: Regionalna turistička zajednica KŽ; Foto: Ivica Pezić