Advent u Karlovcu 2021. – otvoren natječaj za ugostitelje i trgovce

Otvoren je natječaj za sve one koji imaju dobru ugostiteljsku i trgovačku ponudu za nadolazeći Advent u Karlovcu 2021. Ponude se podnose izvršnom organizatoru, tvrtki Mladost, zaključno do 12 sati 4. studenog na adresu Rakovac 1. Ovogodišnji advent počinje 17. prosinca 2021. i traje do 1. siječnja 2022. godine. Kao i godina do sada, bit će na karlovačkoj Promenadi i na platou ispred klizališta uz Sokolski dom.

U ponudi je ukupno 15 montažnih objekata namijenjenih za ugostiteljstvo i trgovinu. Natječaj i shema rasporeda montažnih objekata mogu se preuzeti na web stranicama Grada Karlovca, tvrtke Mladost d.o.o. i Turističke zajednice Grada Karlovca.

Na prostoru održavanja Manifestacije biti će svaki dan organiziran raznovrstan glazbeni, zabavni, animacijski, sportski i edukativni program za sve generacije. Na Šetalištu dr. Franje Tuđmana bit će organiziran i doček Nove 2022. godine. Pozornica za sve glazbene sadržaje bit će na Glazbenom paviljonu.

Organizator Adventa je Grad Karlovac, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o.

Uvjete natječaja možete pronaći na:

https://www.karlovac.hr/novosti/natjecaj-za-zakup-javnih-povrsina-i-montaznih-objekata-ugostitelja-i-trgovaca-na-manifestaciji-advent-u-karlovcu-2021/22918?fbclid=IwAR1KLA0N5zmRUoooopUyEi_5FBLIt7p_H9ac8_L92zpZLnNgJq11T0oaBQo