Za dvojicu recidivista u Ozlju i Dugoj Resi 32.000 i 15.000 kuna kazne

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 29-godišnji recidivist, kojeg su 30. listopada policijski službenici kontrolirali u mjestu Badovinci kraj Ozlja. Tom prilikom utvrdili su da upravlja neregistriranim teretnim automobilom, dok mu je vozačka dozvola oduzeta i za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 32 tisuće kuna.

Uz 28-godišnjaka na Općinski sud je doveden 54-godišnji recidivist kojeg su istog dana u ranim jutarnjim satima policijski službenici kontrolirali u Dugoj Resi. Tom prilikom utvrdili su da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,11 promila. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 15 tisuća kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima „B“, kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

Uz dvojicu recidivista, jučer još jedan vozač nije imao sreće. Policijski službenici su utvrdili da 37-godišnjak na području Karlovca upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,85 promila. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.