KABA

GO HSU-a podijelila 70 kilograma neretvanskih mandarina u Domu sv. Antun

Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika grada Karlovca podijelila je 70 kilograma neretvanskih mandarina umirovljenicima, štićenicima Doma Sveti Antun u Karlovcu. Kako bi pokazali da su ekološki osvješteni mandarine su pakirali u ekološke vrećice, a dovoljna je to količina za 225 korisnika Doma. Nije slučajno da mandarine dijele u Domu sv. Antun rekao je predsjednik gradske organizacije HSU-a Frane Kaleb i podsjetio na ideju o uređenju modernog doma u vojarni Luščić.

– To je jedini županijski dom za umirovljenike, a naša želja je da sagradimo moderni dom za umirovljenike, a koji se na našu inicijativu planira napraviti u bivšoj vojarni Luščić. To je u nekom narednom planskom razdoblju Grada Karlovca gdje se planira ukupno uređenje vojarne., rekao je Frane Kaleb.

Mandarinama se zasladilo 225 korisnika, na čemu se zahvalila ravnateljica Doma Štefica Ljubić Mlinac. U Domu je trenutno troje covid pozitivnih osoba.

Imamo jednu djelatnicu oboljelu od covida i dvije korisnice koje su izolirane do kraja tjedna. Sve je to pod kontrolom, testirali smo ostale korisnike i djelatnike te za sada nema bojazni za širenjem covida u našem Domu., istaknula je Ljubić Mlinac.

Posjete Domu sv. Antun su i dalje dozvoljene uz covid potvrdu ili negativni test na covid.