Smatram da Grad mora imati hitan sastanak s vodstvom tvrtke jer postoje očiti problemi u kvaliteti sadržaja koji će se u konačnici financijski reflektirati na Grad, odnosno, stanovnike Karlovca.

Poručio je to zabrinuti građanin Nikola Badovinac, u najnovijem pismu gradonačelniku Damiru Mandiću, koje je proslijedio i medijima.

Priložio je i odgovor HRK-a o prodanim primjercima triju brojeva Tjednika.

” Nameće se nekoliko pitanja;
– zašto je npr. prodaja pala za 10% posto u samo dva tjedna? Usporedba brojevi 39. i 41. Smatram da Grad mora imati hitan sastanak s vodstvom tvrtke jer postoje očiti problemi u kvaliteti sadržaja koji će se u konačnici financijski reflektirati na Grad odnosno stanovnike Karlovca.
– u zadnjem izvješću tvrtka Čistoća navodi da ima 147 zaposlenih, a npr. tjedno kupuju čak 20 primjeraka Karlovačkog tjednika. To su neke fore iz starih vremena ili postoji neko drugo logično objašnjenje zašto se kupuje toliko primjeraka?
– nije u nadležnosti Grada, ali da i ostali koji će vidjeti ovaj mail znaju da Karlovačka županija kupuje čak 14 primjeraka Karlovačkog tjednika. Valjda isto za svaki odjel plus koji dodatak?
– zašto Grad kupuje čak 37 primjeraka Karlovačkog tjednika? Tu bi ponovio isto pitanje kao i kod tvrtke Čistoća; To su neke fore iz starih vremena ili postoji neko drugo logično objašnjenje zašto se kupuje toliko primjeraka? Zašto svaki ured mora dobiti svoj primjerak?
– navode se i poslovni subjekti koji nisu od javnog interesa, a za njih piše da kupuju 18 primjeraka. Molio bi da direktorica odgovori jesu li to stvarni pretplatnici ili oni kojima su slani računi koje su ti isti vraćali jer ne žele pretplatu? Naravno da uz odgovor želim i dokaz.”, napisao je, između ostalog, Badovinac koji smatra da je porazna brojka neprodanih primjeraka ovih novina.