Otvoren štand Udruge „Jak kao Jakov“ u Lana centru – humanitarna akcija „Božićni dar“

U tijeku je humanitarna akcija Udruge Jak kao Jakov „Božićni dar“ koja traje do 25. prosinca. Na nekoliko lokacija u Karlovcu mogu se kupiti njihovi radovi kao prigodni božićni pokloni najmilijima. Ujedno time pomažete djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim socijalno ugroženim obiteljima.

Otvoren je štand u Lana centru gdje se godinama nalazi i na čemu su u Udruzi Jak kao Jakov iznimno zahvalni. Izloženi su brojni, raznovrsni radovi koje su tijekom godine izrađivale vrijedne volonterke Udruge.

Štand je otvoren svaki dan od 10 do 20 sati sve do Badnjaka kada će raditi nešto kraće. Osim toga, predivne rukotvorine Udruge moći će se kupiti i u njihovom prostoru u Radićevoj, u Karlovčanki, a imat će i kućicu na karlovačkom Adventu,

Među izloženim radovima nalazi se obilje različitih predmeta među kojima se uistinu može pronaći poklon za svakoga, što je u ovo predblagdansko vrijeme itekako dobrodošlo. Tu su razne vrste kuglica i anđela, medvjedići u raznim veličinama, slikovnice, uskoro dolazi i kalendar, tu su i adventski svijećnjaci, jastuci, nadstolnjaci, ekološke vrećice, torbe, ruksaci, kape, šalovi, majice, čestitke, privjesci za ključeve, bookmarkeri.

Uistinu, bogat izbor. Na nama je da otvorimo srce i darujemo one koje volimo te pomognemo onima kojima je to potrebno.

 

 

error: Content is protected !!