KABA

Prvakinja Opere HNK u Zagrebu Valentina Fijačko Kobić u novoj epizodi emisije Art Caffe koju pogledajte u četvrtak na TREND TV-u

Valentina Fijačko Kobić – prvakinja Opere HNK u Zagrebu, najuspješnija hrvatska sopranistica, koja je karijeru izgradila u nacionalnim opernim kućama u Osijeku i Splitu gošća je emisije Art Caffe koju možete pogledati u programu TREND TV-a u četvrtak, 2. prosinca, od 21.15 sati. Repriza je u subotu, 4. prosinca, u 10.35.

Emisija Art Caffe je povratnički projekt televizijskog autora, urednika i voditelja Borisa Homovca, koji je svojedobno podizao prašinu u javnosti gledanim televizijskim talk showovima i magazinima na HRT-u i komercijalnim televizijama (Leptir, Zrcalo, Plavi baršun, Modelle, Metropolis), a pokrenuo je prvi u Hrvatskoj Glamour, televizijski format o poznatim osobama i lifestyleu. Sada u 45 minuta u spontanom, iskrenom i informativnom razgovoru donosi svoje viđenje raznih ličnosti. Emitira se u produkciji Nikole Mihaljevića i Unimedie i režiji Darija Bajurina.