Dani draganića

Infinum, Q agency i Ars Fortuna najbolji poslodavci u 2021. – direktor Infinuma Tomislav Car gost emisije “Gost dana”

Infinum, Q agency i Ars Fortuna najbolji su poslodavci u 2021. godini, pokazuju rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je portal MojPosao proveo u 75 tvrtki. Infinum je nagrađen u kategoriji velikih tvrtki, Q agency je najbolji poslodavac u kategoriji srednjih, a Ars Futura u kategoriji malih tvrtki. Direktor Infinuma Tomislav Car bio je gost jutrošnje emisije Gost dana koju možete pogledati u programu TREND TV-a večeras od 19.30 sati, a sutra će biti dostupna na Youtube kanalu Trend medij.

U kategoriji velikih tvrtki na drugom mjestu je dm-drogerie markt, a treća je Atlantic Grupa. Kod srednjih tvrtki drugoplasirana je tvrtka Axilis, a nakon nje slijedi Degordian. Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki za 2021. godinu, nakon Ars Future su Porsche Digital Croatia i The Productive Company. Od prošle godine dodjeljuje se i priznanje “Best new entry” za najbolji plasman tvrtki koje prvi put sudjeluju u istraživanju, a dobitnik za 2021. je Porsche Digital Croatia, izvijestili su s portala MojPosao, koji je nagrade “Najbolji poslodavac” dodijelio u sklopu konferencije udruge U4HR i tjednika Lider “Autentična organizacija”. Nagrade su pripale poslodavcima koji su ostvarili najviše ocjene u anonimnom istraživanju zadovoljstva zaposlenika, u kojem su sudjelovale tvrtke koje su same prijavile sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva su dali zaposlenici tih istih tvrtki.

Istraživanje ujedno mjeri i angažiranost zaposlenika, odnosno njihovu motivaciju da dodatno doprinesu razvoju i rastu tvrtke u kojoj rade, a rezultati tako pokazuju da je angažirano 42 posto zaposlenika, 55 posto ih to nije, dok je nemotivirano svega tri posto zaposlenika. Pritom, u nagrađenim tvrtkama postotak angažiranih zaposlenika iznosi visokih 81 posto, istaknuli su s portala MojPosao.