KABA

Hrvatski zbor sportskih novinara potpisao ugovore s četiri karlovačke tvrtke: Nastojimo pridobiti nove članove

U prostorijama Studentskog centra Karlovac potpisani su ugovori o sponzorstvu između Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) i četiri tvrtke: Tiskare Pečarić-Radočaj, LIN trgovine, ZAK-a Karlovac i Studentskog centra Karlovac. Nastavak je ovo već postojeće uspješne suradnje, a ugovori su potpisani na dvije godine.

– Ova suradnja odnosi se na popuste koje će članovi Hrvatskog zbora sportskih novinara moći ostvariti u navedenim tvrtkama. Ovo je još jedan dodatan poziv sportskim novinarima da se učlane u HZSN, rekao je Jura Ozmec, predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Prošlog ljeta potpisan je i ugovor za sponzorsku suradnju s Hostelom Karlovac. Inače, Hrvatski zbor sportskih novinara postoji od 1949. godine, svake godine nastoje pridobiti nove članove.

– Hrvatski zbor sportskih novinara svake godine ispočetka pokušava pridobiti nove članove, nove mlade novinare, no nažalost mladih novinara nema toliko, barem ne u našem članstvu onoliko koliko bismo mi htjeli. U ovakvoj svjetskoj udruzi postoji 12 posto žena članica, a kod nas je to 8 posto, na putu smo da stignemo svjetski prosjek. U Kini ima 136 žena članica, u Irskoj 57 članica… Ponekad se pitam nije li to put kojim bismo i mi trebali krenuti, rekao je ovom prilikom Jura Ozmec.

Nakon potpisivanja ugovora spomenutim tvrtkama dodijeljene su plakete HZSN-a.