KABA

Emisija “Gost dana” pomiče granice i u idućoj godini: LayZ “najklikaniji” gost 2021.

Svaki kraj godine, donosi sa sobom početak nove ispunjenje novim emisijama, novim gostima i dobrim pričama. Iako ove 2021. godine nismo mogli emisiju “Gost dana” snimati svakog dana zbog pandemije koronavirusa, trudili smo se dati vam ono najzanimljivije i najaktualnije. Vrijeme je ovo kada se prisjećamo svih onih gostiju s kojima smo se smijali, pjevali, razmjenjivali sportska iskustva, kulturna i politička kako iz Karlovca, tako i šire i na tome im veliko hvala.

Tko je bio “najklikaniji” ove godine?

Ovu godinu s najviše klikova na Youtube kanalu Trend medija s čak 27.360 pregleda obilježio je Matija Lazarević aka LayZ. I taj broj još uvijek raste.

-Popularni youtuber i glazbenik očito je bio pun pogodak za sve naše pratitelje, što je dokaz da pratimo trendove i dajemo publici ono što žele gledati i slušati. Gost dana najpopularnija je emisija koju proizvodimo, upravo zahvaljujući slušateljima i gledateljima. Hvala svima što ste je prepoznali i pratite svakodnevno. Nitko nije očekivao tako veliki uspjeh ovakvog projekta, no bitno je istaknuti kako se u njegovu realizaciju ušlo srcem i nadom da će slušatelji i gledatelji prepoznati sve kvalitete. Na posljetku, to se i dogodilo, kaže urednica emisije Eva Zadro, koja je upravo zbog iste osvojila HURIN-ov Zlatni mikrofon 2020.

Nova godina – novi projekti

U novoj godini nastavljamo s novim gostima i temama, ali i onim starim uvijek dobrodošlim.

-Ne bojte se, Hrvatska je prepuna talenata i iznimnih ljudi kao i manifestacija koje imamo u planu predstaviti iduće godine. Pred nama je godina s mnogobrojnim emisija, što je i veliki izazov, istaknulo je Zadro koja često voli reći da je “Gost dana” dio njenog identiteta.

U nastavku pogledajte emisiju koja je dobila najviše klikova u protekloj godini na Youtube kanalu Trend medija.

 

Galerija fotografija: