Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić u novogodišnjoj noći obišao žurne službe

Gradonačelnik pozdravio vatrogasce, policajce, djelatnike Civilne zaštite i Zavoda za hitnu medicinu

Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić u novogodišnjoj noći obišao je žurne službe i susreo se sa djelatnicima koji rade i tijekom blagdana, državnih praznika, pa tako i na dočecima Nove godine. Gradonačelnik Mandić tako je obišao Javnu vatrogasnu postrojbu Karlovca, Službu Civilne zaštite, Policijsku upravu karlovačku i Zavod za Hitnu medicinu.

-Bez obzira jeli Božić, Nova godina ili Uskrs, ili neki drugi blagdan, ovi ljudi rade 365 dana u godini. Ovo je prigoda da im zahvalim u ime Gradske uprave, ali i u ime svih građana na svemu što su odradili protekle godine. Uz to, ova godina im je bila, neću reći izazovna, nego iznimno teška, no usprkos toga sve naše žurne službe sve su odradile na vrhunskom nivou i na tome im zahvaljujem    – rekao je Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca.

Koliko je kompleksan rad žurnih službi predstavio je Miroslav Rade, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.

-Ove godine imali smo rekordan broj intervencija. Bilo ih je 674 i nadam se da ih do kraja ove godine neće biti još. Krenuli smo sa ispomoći u potresom stradalim područjima u Glini, a zatim u Karlovcu. Nadam se da su svi zadovoljni s onim što smo odradili – rekao je Miroslav Rade, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.