KABA

NK Karlovac počeo s pripremama za sezonu od koje očekuju ulazak u Drugu ligu

Uz igračka pojačanja predstavljen je novi direktor Boško Županović koji je na toj poziciji bio u u slovenskom prvoligašu Kopru

Cilj nam je ući u Drugu ligu, riječi su kojima Nogomrtni klub Karlovac ulazi u novu polusezonu. Na stadionu Branko Čavlović Čavlek okupili su se svi igrači na koje trener Igor Pamić računa do kraja sezone. Ipak možda i najveće pojačenje je novi direktor kluba Boško Županović koji je sa iste pozicije slovenski Kopar u tri sezone uveo iz Treće u Prvu ligu.

-U NK Karlovac sam došao na poziv članova kluba i investitora, a moja je misija već više puta izrečena, a to je ulazak u Drugu ligu. Moj zadatak je sportski konsolidirati klub, a već sada pomažem financijski i pomagat ću koliko to budem mogao. Tražim zajedništvo i homogenost kako bi ostvarili svoje ciljeve, jer to ovaj klub i ovaj grad zaslužuju. Neću dopuštati bilo kakvu samovolju na tom putu, niti neku dvostruku ili višestruku politiku i takvi slučajevi će biti eliminirani – rekao je Županović.

Svoje viđenje situacije u svlačionici predstavio je i trener Pamić.

-Zahvalan sam svima koji su omogućili dovođenje pojačanja na mjestima na kojima sam ja to i zatražio. No s druge strane siguran sam, s obzirom na igru, da smo trebali imati deset bodova više nego što ih imamo sada. Zato smatram kako je najveće pojačanje što je ova momčad ostala na okupu i što se u njoj kriju ogromne rezerve – rekao je Pamić.

Na prvom okupljanju NK Karlovca predstavljena su i igračke pojačanja.

-Nova imena su Antonio Čira, Mario Gudelj i Neven Laštro. Pojačali smo se i u stručnom stožeru. Tako je novi trener golmana Domagoj Mikac – zaključio je Perica Vucelić, dopredsjednik kluba.

Prvi trening Pamić je sazvao sutra u 11.30.