Dani draganića

INFO za vozače – posebna regulacija prometa – završno asfaltiranje novog mosta u G. Pokupju, aglomeracija na Kamenskom, Drežniku, Hrnetiću, Zelenilo orezuje stabla u Nazorovoj

Zbog raznih radova kopanja, asfaltiranja, orezivanja stabala u nastavku donosimo na jednom mjestu gdje će sve vrijediti posebna regulacija prometa.

 

ZAVRŠAVA SE MOST U G. POKUPJU

Zbog završnog asfaltiranja i probnog opterećenja novog mosta preko Kupe u Gornjem Pokupju te opremanja mosta i pristupne ceste preko rijeke, dio državne ceste 228 zatvara se za sav promet sutra od 9 sati do 18. veljače do 17 sati. Obilazni pravac za automobile je preko Zajačkog sela, Podbrežja, Zorkovca, Goršćaka i Mahična u oba smjera. Za kamione obilazak je također preko Zajačkog sela, Podbrežja, ali onda preko Brezarića i Draganića. Mještani naselja Priselac mogu do svojih kuća preko Brodaraca.

 

RADOVI U SKLOPU AGLOMERACIJE

Radovi na Aglomeraciji razlog su privremene regulacije prometa u dijelu odvojka Kamenskog, od kućnog broja 125 do 113 A. Ovakva regulacija vrijedi do kraja ožujka, kada se očekuje završetak radova na tom dijelu. Promet je zabranjen za sva vozila, osim vozila gradilišta i stanara.

Zbog radova na Aglomeraciji od sutra vrijedi privremena regulacija prometa na cesti Drežnik-Hrnetić.  Radi izgradnje sanitarne kanalizacije i vodoopskrbnog cjevovoda zatvorit će se cesta od mosta u Hrnetiću prema Drežniku. Očekivano vrijeme trajanja radova na toj dionici je do 100 radnih dana. Za to vrijeme promet će biti  dozvoljen vozilima gradilišta i stanarima.

 

OREZIVANJE STABALA U NAZOROVOJ

Zelenilo od sutra kreće s orezivanjem stabala. Činit će to do subote, 19. veljače, u Ulici Vladimira Nazora. Ulica će biti zatvorena za promet od kućnog broja 2 do 12. U ostatku ulice vrijedit će privremena regulacija prometa i to od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati. (a.k.)