Dani draganića

Tri osobe poginule u prometnim nesrećama za vikend – u svima uzrok prebrza vožnja – iz PU karlovačke najavljuju da će pojačano nadzirati promet

Tri su osobe poginule u prometnim nesrećama za vikend. Radi se o nesrećama od kojih su dvije na autocesti A1 te jedna na državnoj cesti D1 u kojima su vozači osobnih automobila smrtno stradali.

U sve tri prometne nesreće došlo je do grubog kršenje brzine kretanja vozila što je za posljedicu imalo gubitak ljudskih života. Samo prošle godine na prometnicama naše policijske uprave policijski službenicu su uz pomoć mjernih uređaja utvrdili 19 351 prekršaj nepropisne brzine kretanja vozila, na što smo redovito upozoravali vozače, nagovještavali pojačane mjere te izvješćivali o rezultatima istih, kažu u PU karlovačkoj.

Zbog pogoršanog stanja sigurnosti policijski službenici će svakodnevno pojačano postupati po prekršajima tzv. četiri ubojice u prometu te sankcionirati sve prekršitelje koji svojim postupcima u prometu ugrožavaju sebe i ostale sudionike u prometu.