Dani draganića

Rotor Logorište – Strabag sutra kreće s radovima na kolniku – vrijedit će posebna regulacija prometa

Tvrtka Strabag sutra, 22. veljače, u 8.30 počinje s radovima na kolniku budućeg rotora Logorište na državnoj cesti jedan.

S obzirom na geometrijske karakteristike postojećeg “T” raskrižja i smještaja novog rotora, predviđa se izvođenje radova na izgradnji privoza i rotora tako da je uvijek i stalno za prolaz osiguran koridor širine minimalno 3,0 m na svim privozima i kroz raskrižje. Semafori će biti postavljeni u zoni radova na tri mjesta, kod mosta Mrežnica, mosta Korana i privozu iz Logorišta, javljaju iz Hrvatskih cesta.

Promet kroz zonu radova odvijat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednom prometnom trakom pomoću pokretnih semafora. U slučaju stvaranja većih prometnih gužvi ili potrebe u radu, primjenjivat će se ručna regulacija.

Zbog radova na jednom, a odvijanju prometa po drugom prometnom traku te iz razloga velike količine vozila u zoni radova, molimo pješake da koriste predviđene pješačke koridore. Isto tako, s obzirom na očekivane gužve, molimo sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja radova, dodaju iz Hrvatskih cesta.