KABA

Sad je i službeno: Vlatko Ivka novi direktor karlovačke Čistoće

Iako se odavno znalo, danas je i službeno: Vlatko Ivka novi je direktor Čistoće Karlovac.

Odlučeno je to na današnjoj sjednici Nadzornog odbora, na kojoj su članovi NO odlučili povjeriti četverogodišnji mandat direktora sadašnjem zaposleniku tvrtke.

– Na sjednici Nadzornog odbora Čistoće d.o.o. Karlovac, održanoj danas, 07. travnja o.g. za direktora Čistoće d.o.o. Karlovac imenovan Vlatko Ivka. Imenovanje je uslijedilo po raspisanom i objavljenom natječaju na koji su pristigle dvije prijave. Poslije uvida u prijave kandidata, kao i njihove programe rada za četverogodišnje razdoblje koje su bili obvezni priložiti prijavi, a potom i osobno predstaviti Nadzornom odboru tvrtke, Nadzorni odbor donio je odluku o imenovanju Vlatka Ivke, dipl.ing. za direktora trgovačkog društva Čistoća d.o.o. Karlovac na mandat od četiri godine. Vlatko Ivka počinje s radom u petak, 8. travnja ove godine, poručili su iz Čistoće.

Ivka je, podsjetimo, još prije nekoliko mjeseci za Trend potvrdio da će se i on i ostali članovi DP-a, ne zbog političke trgovine s HDZ-om – s kojim imaju programsku suradnju u karlovačkom Vijeću i dvama odlučujućim glasovima HDZ-u osiguravaju većinu – već zbog sposobnosti kandidirati za direktorska mjesta u gradskim tvrtkama.

Njegovo direktorsko mjesto u Čistoći je prvo, hoće li još neko pripasti članovima DP-a, vjerojatno će se znati do kraja godine. Tada većini sadašnjih direktora ističu četverogodišnji mandati.