Dani draganića

Obitelj Marić iz Krnjaka traži pomoć: Treba nam hrana, pelene, odjeća…

Stvari se mogu donijeti na adresu Krnjak 28

69-godišnji Zlatko Marić i njegova 30 godina mlađa supruga Mirela nakon rata u Hrvatsku su doselili iz Banje Luke. Od tada žive samo od socijalne pomoći. Sada je s njima i trogodišnji sinčić Zlatan.

Zlatko kaže kako je radio nekoć, no poslodavac ga nije prijavio pa mirovinu nije mogao ostvariti. Prihoda nema niti supruga Mirela. Radila nije, sada se kaže javlja na burzu rada svaki mjesec, no dječaka od 3 godine ne može još ostaviti. Sveukupno sada žive od 1200 kuna socijalne pomoći. Sve što imaju u kući kažu donirali su im dobri ljudi.

Potrebna im je kaže peć, ali i frižider, hrana, odjeća za trogodišnjeg dječaka, pelene, kreme i higijenske potrepštine za dijete. Odjeća bi trebala i njima, radi se o L i XL veličinama, te obuća broj 39 ženska i 42 muška. Stvari se mogu donijeti na adresu Krnjak 28 ili se javiti na broj mobitela: 098 974 2778. Dobivaju kažu velik račun za struju jer su instalacije neispravne i stoga su dobrodošli svi koji se razumiju u instalacije ili gradnju, jer kuća u kojoj žive ima mnogo nedostataka i potrebno ih je sanirati.