Dani draganića

Mačevalački klub Karlovac osvojio 4. kolo Lige „Mali floret“ u obje kategorije

Ovog vikenda najmlađi članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupili su na 4. kolu Lige “Mali floret”, mješovito muško-ženskog natjecanja za kategorije do 10 i do 13 godina starosti, koje je održano u Zagrebu. Mačevalački klub Karlovac opet je pokazao da je jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj, osvojivši 4. kolo Lige u obje starosne kategorije, s ukupnim omjerom od čak 29 ostvarenih pobjeda i sa samo četiri poraza.

Prvo je u kategoriji do 10 godina odličan bio Leonard Baršić-Ilić, koji je s osam pobjeda i bez i jednog poraza osvojio 1. mjesto u konkurenciji od 26 boraca. U istoj kategoriji Mislav Ostarčević je sa četiri pobjede i dva poraza zauzeo 9. mjesto. Da to ne bude kraj dobrih nastupa za karlovački klub, pobrinuo se Jakov Božić u kategoriji do 13 godina, osvojivši također 1. mjesto, u konkurenciji od 28 boraca i to sa čak 10 ostvarenih pobjeda, također bez poraza. U istoj kategoriji dobra je bila i Iva Kirinčić, koja je na kraju sa sedam pobjeda i dva poraza zauzela 6. mjesto.

U ukupnom poretku kolo prije kraja u kategoriji do 10 godina Leonard Baršić-Ilić zauzima 2. mjesto, dok je Mislav Ostarčević odmah iza njega na 3. mjestu, u konkurenciji od 32 borca. U kategoriji do 13 godina Jakov Božić ovim je rezultatom preuzeo vodstvo u ukupnom poretku te kategorije, u konkurenciji od 30 boraca. Zadnje kolo lige održava se krajem svibnja u Zagrebu.