Prvenstvo u mini i super mini rukometu u Karlovcu bit će najveće do sada

Od 12. – 19. lipnja Karlovac je domaćin 20. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake u organizaciji Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac. Bit će to najveće do sada prvenstvo prema broju sudionika, kazao nam je Miloš Đanković.

– Nama se do sada prijavilo preko 170 ekipa. I za prvi i za drugi datum, i za djevojčice i za dječake, obično je to negdje pola pola. Nadamo se da će doći preko 200 ekipa iz cijele Hrvatske. Sad očekujemo nove klubove koji bi došli iz regije Slovenije, BiH…

Organizacijski će to biti izuzetno složeno, kazao je Đanković te istaknuo kako imaju 32 službe i 180 volontera. Prvi put će sada pokušati omogućiti da svi rezultati budu online, da se mogu pratiti u Hrvatskoj i regiji. Uveli su i novu nagradu za najuspješniji klub, klub koji će imati najbolje rezultate u svim selekcijama.

– Posebno smo zadovoljni što nam je počasni pokrovitelj predsjednik RH, ministrica turizma i sporta, županica i gradonačelnik. To je najveće priznanje koje za naš rad postoji, rekao je Đanković.