U Zelenilu Dan otvorenih vrata uz popuste

Uz pomoć direktora Vukelića novo drvo zasadio je gradonačelnik Damir Mandić

Karlovačka gradska tvrtka Zelenilo održala je u proljetnim mjesecima svoju tradicionalnu manifestaciju Dan otvorenih vrata kojom su ponudili građanima da po povoljnijim cijenama mogu kupiti sve proizvode iz njihovog rasadnika. Tradicionalnu akciju Zelenila predstavlja direktor Tomislav Vukelić.

-Cilj održavanja Dana otvorenih vrata je da ponudimo svim našim kupcima sve iz našeg rasadnika. Naravno sve se može kupiti po povoljnijim cijenama. Osim toga sve što ovdje možete kupiti možete vidjeti i u našim parkovima, ne samo diljem grada nego i županije. Godišnje proizvedeno oko 110.000 sadnica cvijeća. Prema informacijama o posjećenosti mogu reći kako su svi građani iznimno zadovoljni našom manifestacijom – rekao je Tomislav Vukelić, direktor Zelenila.

Tradicionalno je za dane otvorenih vrata u krugu posađeno drvo koje je uz direktora Vukelića pomogao zasaditi i gradonačelnik Damir Mandić.

-Mislim da kao Karlovčani možemo biti iznimno zadovoljni svime što u Zelenilu rade. Ovo stablo koje sam pomogao posaditi ima simpatičan latinski naziv. No u hrvatskoj verziji on se zove Judino drvo. Svaka simbolika je slučajna – rekao je gradonačelnik Mandić.

Na danu otvorenih vrata direktor Vukelić najavio je novine u procesu ukopa na gradskim grobljima. S druge strane gradonačelnik je pozvao sve građane na suradnju. Riječ je o budućim radovima na aglomeraciji tijekom kojih će se morati ukloniti neka drveća u gradu. Ona će se nadomjestiti novima, uz sugestiju građana, naglasio je gradonačelnik Mandić.