Dani draganića

Dvije teške prometne nesereće, jedna na A1, druga u Dugoj Resi

Jučer oko 13 i 25 sati na 101 km autoceste A-1 u smjeru juga dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom austrijskih registracija upravljao je 63-godišnjak koji je zbog prevelike  brzine izgubio nadzor nad upravljačem te sletio van kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu. Vozač je zadobio teške ozljede, a 69-godišnji i 28-godišnji putnici zadobili su lakše ozljede.

-Vozaču će biti uručen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju, javili su iz Pu karlovačke.

 

Jučer u večernjim satima, oko 20.15 sati u Dugoj Resi, naselju Curak dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracija upravljao je 44-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.55 promila u krvi. Prilikom skretanja sa DC-23 u ulicu B. Jelačića, oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracija kojim je upravljala 54-godišnjakinja, na način da je prednjim dijelom automobila udario u lijevu bočnu stranu automobila kojim je upravljala 54- godišnjakinja. U prometnoj nesreći 44-godišnji vozač  je zadobio teške ozljede, te će mu biti uručen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju.