Dani draganića

Nova regulacija prometa na Kamenskom; iz ViK-a pozivaju mještane da optimiziraju kretanja vozilima u zoni gradilišta

Na Kamenskom idućih dana na snazi će biti nova regulacija prometa zbog radova u sklopu projekta Aglomeracije.

-Od četvrtka, 12.svibnja zatvara se za sav promet slijepi odvojak Ulice Kamensko (Kamensko 003) od kućnog broja 19 do 27. Zatvaranje se odnosi na sva vozila osim vozila stanara i gradilišta.

Od ponedjeljka 16. svibnja zatvara se za sav promet dionica prometnice Kamensko od kućnog broja 73B (zgrada DVD-a Kamensko) u smjeru Lemić brda do kućnog broja 127 A Ulice Kamensko. Prometnica će biti zatvorena za sav promet osim vozila gradilišta i stanara u zoni izvođenja radova, izvijestili su iz ViK-a.

Obilazni pravac za vozila do 7.5t maksimalne mase te za autobuse javnog gradskog prijevoza i vozila gradilišta će biti makadamskim putem od groblja u Kamenskom prema Lemić brdu, i to za oba smjera vožnje. Navedeni obilazni pravac označen je na fotografiji u privitku maila, kao i autobusna stajališta koja će se koristiti za vrijeme odvijanja privremene regulacije prometa.

-Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu regulaciju, a stanare u zoni radova pozivamo na dodatno strpljenje i razumijevanje. Također ih molimo da, koliko god je moguće, optimiziraju kretanja svojim vozilima u zoni gradilišta.