KABA

Od petka počinju susreti s građanima vezani za radove na rekonstrukciji vrelovoda

Iz Ureda gradonačelnika priopćili su kako će biti organizirani susreti s građanima na kojima će biti pružene dodatne i preciznije informacije o radovima na rekonstrukciji vrelovoda te će biti odgovoreno na eventualna pitanja. Prvi susreti s građanima na rasporedu su 20. svibnja 2022. za GČ Rakovac, u 17 sati u maloj dvorani Školske sportske dvorane na Rakovcu te za GČ Grabrik, Novi Centar i Luščić-Jamadol, u 19:30 u predvorju OŠ Grabrik. O novim terminima i lokacijama, odnosno susretima s građanima drugih gradskih četvrti pravovremeno će obavijestiti javnost.

Ovaj tjedan počinju radovi na rekonstrukciji vrelovoda. U prvoj fazi, naredna četiri mjeseca, izvodit će se građevinski zahvati na području gradskih četvrti Rakovac, Grabrik, Luščić, Banija i Novi centar, u sljedećim ulicama:

Ul. I. Kršnjavog
Atomsko Sklonište Karlovac
Gimnazija Karlovac
Ul. G. Tuškana
Domobranska ul.
Autobusni kolodvor
Zgrada Euroherca
Ul. T. Smičiklasa
Ul. V. Holjevca
Ul. Kralja Tomislava
Ul. V. Nazora
Gradska toplana
Tržnica – kućice na tržnici
Trg Hrvatskih Branitelja (parkiralište)
Ul. S. Vraza
Ul P. Vitezovića
Ul. J. Šipuša
Ul. A. Vranyczanya
Mažuranićeva obala
Šebetićeva ul.
Trg P. Zrinskog
Ul. B. Kašića
Senjska ul.
Dječji vrtić Grabrik
Ul. M. Vrhovca
Kralja P. Krešimira
I. Meštrovića
Općinski sud
Ul. A. Hebranga
Ul. C. Medovića
Ul. M. Držića
Ul. A. G. Matoša
Ul. V. Nazora
Ul. M. Nemičića
Ul. C. Medovića
Domjanićeva ul.

Radovi se moraju odvijati van sezone grijanja, odnosno u ljetnim mjesecima, te moraju biti gotovi prije početka sezone grijanja. Dodatne informacije o pojedinim fazama privremene regulacije prometa će biti pravovremeno objavljene, a sukladno fazama izvođenja radova. Molimo građane za povećan oprez, poštivanje privremene prometne regulacije i strpljenje, priopćili su iz Grada Karlovca