Aglomeracija od ponedjeljka zatvara dionicu od Dolcevite prema groblju Hrnetić

Radovi na Aglomeraciji u sklopu Grupe 2 Hrnetić i Drežnik od ponedjeljka 13. lipnja počinju na dionici od Dolcevite prema groblju Hrnetić.

-Očekivano trajanje radova na toj dionici je dva mjeseca te će ista biti zatvorena za sav promet osim vozila gradilišta, stanara i interventnih službi. Obilazni pravac je od strane Drežnika. Sve sudionike u prometu pozivamo na pridržavanje ovakve regulacije, a stanare u zoni radova molimo za dodatno strpljenje i razumijevanje, poručili su iz Vodovoda i kanalizacije.

Sljedeći tjedan planirano je otvaranje dijela ulice Drežnik-Hrnetić za sav promet, od Drežnika prema mostu u Hrnetiću (crkve), a ujedno i zatvaranje za sav promet dijela ulice od Groblja do raskrižja kod DVD-a Hrnetić- Novaki. Planirano zatvaranje je u utorak, 14. lipnja, kažu tako iz ViK-a.

Autobusno stajalište kod groblja Hrnetić se ukida te se putnici preusmjeravaju na autobusno stajalište kod DVD-a Hrnetić- Novaki (Dolcevite). Izvođač je dužan omogućiti siguran prolazak putnika kroz zonu gradilišta.

Pristup groblju Hrnetić biti će moguć iz smjera Drežnika ili Donje Jelse preko mosta.

-Predviđeni rok trajanja navedenih radova je mjesec dana, a nakon toga će se radovi izvoditi u Ulici Novaki od DVD-a Hrnetić-Novaki prema raskrižju s Ulicom Kaštel.