Karlovac i ovog vikenda rukometno središte! Stiglo 86 ekipa iz cijele zemlje na drugi dio rukometnog prvenstva

Ove nedjelje na rasporedu je drugi dio prvenstva u Mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake u organizaciji Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac. 

Karlovac je i ovog vikenda odredište brojnih malih rukometaša, budućih profesionalaca koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske. Nastupila su četiri godišta, djevojčice rođene 2011. i 2013., a dječaci 2012 i 2014. Ukupno je stiglo 86 ekipa. Prvenstvo je prilika da odmjere snage s nekoliko rukometnih ekipa, upoznaju drugu djecu i osjete natjecateljski duh.

-Ovdje je većina mladih rukometaša prvi put u Karlovcu.  Sada su došli i oni će se cijeli život sjećati grada Karlovca. Većini je ovo prvo prvenstvo. Ovo je najveće prvenstvo u Hrvatskoj i regiji, a imamo i goste iz Slovenije. S druge strane prvenstvo je veliki poticaj za djecu da se bave dalje rukometom, sportom, da uživaju i socijaliziraju se. Sve je to dobrobit za mladi svijet koji treba ostati danas, sutra u rukometu i biti seniorske ekipe kakav svi mi želimo, rekao je Miloš Đanković, Predsjednik RK Škola rukometa Karlovac.