KABA

Zagrepčani nahrlili na Mrežnički brig

Predani ljenčarenju

Usijani ljetni beton metropole natjerao je njezine stanovnike u potragu za hladovinom i kupanjem. Tako je Mrežnički brig ovih dana meka za Zagrepčane  željne predaha od gradske vreve. Bistrini čiste Mrežnice teško je odoljeti u svako doba godine, a pogotovo sada kada nam toplomjeri odlučno skaču iznad vrtoglave tridesetice. Mnogobrojni kupači bili su odani misi rashlađivanja i zabave, a neki su bili raspoloženi i za razgovor

Ima Karlovac s okolicom, Dugom Resom i ostalim mjestima stotina kupališta, no ovo je jedno od top 15.  Volim više biti na rijeci jer nema glisera, zaključuje Zagrepčanin.

Fenomenalno je što se tiče kupanja i hlada, iz Zagreba sam i tu sam prvi put, skroz sam slučajno došao ovdje. Kćer i zet su mi rekli da dođemo ovdje, oni su bili prije dva tjedna i jako im se svidjelo, rekao je djed s unučicom koja je uživala brčkajući se uz slapove.

 Super je, voda je top, malo je gužva, ali što je tu je. Nije more, ali je blizu. Bila sam već na Mrežnici, ali prvi puta na ovoj plaži, muž je na momačkoj prekoputa i tu me ostavio, kaže, da se zabavim, kroz smijeh poručuje djevojka.

Di ćeš bolje plaže! Voda je divna, ovo je najljepša plaža u Hrvatskoj, poručuje Zagrepčanin s ležaljke.

Izrazito dobro raspoloženi na plaži bili su dvojica prijatelja čiji je put do ovdje i njima misterija, ali su bili sigurni da im je ovdje odlično. Mi smo iz Zagreba i tek smo došli. Nismo sigurno kako smo se ovdje našli no super je, idemo pit i kupati se, što je dosta solidan plan.