KABA

Tigrovi na međunarodnom kampu u Csongradu u Mađarskoj

18 Tigrova, dva člana iz Gline i trener do 14. kolovoza borave na pripremama u međunarodnom kampu u Csongradu. Prilika je to da zajedno s boksačima reprezentacije Mađarske i najboljim natjecateljima iz cijelog svijeta Tigrovi usvoje nova znanja te usavrše boksačke i nožne tehnike, ofenzivne i defenzivne kombinacije boksa i kickboxinga.

Bez sumnje radi se o vrhunskom kampu koji će svim Tigrovima pomoći u daljnjem natjecateljskom razvoju. Ovo će biti ključni dio priprema za Tigrove koji su izborili nastup na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u Italiji u listopadu, Leona Mušnjaka u ringu -67 kg Low Kick te u kick lightu za starije kadete Ivana Peretića i Margaretu Mušnjak, ističu u Kickboxing klubu Tigar.

Dodaju kao pripreme za juniorku Roku Puljak, koja isto nastupa u Italiji na SP, i seniorku Laru Mihalić, koja u studenom nastupa na Europskom prvenstvu u Turskoj, počinju sljedeći mjesec.

U kampu su ove godine Borna Lovrić, Ivano Anzić, Filip Klobučar, Niko Vrbanić, Ivan Cindrić, Iva Vrbanić, Ivano Smetko, Noa Mihalić, Pavle Vučinić, Jakov Joha, Ante Vučemilović Stipanović, Gabrijel Krajinović, Borna Klobučar, Margareta Mušnjak, Marko Lončar, Ivan Peretić, Zvonimir Jelenić, Matej Medved, Marko Mikšić i Leon Mušnjak.