NK Barilović ipak u 1. ŽNL, a ne u 2. ŽNL

NK Barilović trebao je od ove jeseni ponovno igrati u 2. ŽNL no došlo je do promjene prije samog početka prvenstva s obzirom da je Duga Resa 1929 odustala od natjecanja. Službena odluka Izvršnog odbora NSKŽ donesena je ovih dana. S obzirom da je NK Barilović bio u višem stupnju natjecanja te 1. ŽNL NSKŽ od natjecateljske godine više nije peti nego šesti rang natjecanja, većinom glasova odlučeno je da NK Barilović postaje član 1. ŽNL NSKŽ.

Iako smo ovog ljeta pripremali seniorsku ekipu za nastup u 2. ŽNL te znatno pomladili sastav, iznenadna odluka športskih prijatelja NK Duga Resa 1929 da neće nastupati sa seniorskom ekipom ove sezone otvorila nam je vrata višeg ranga, kažu iz kluba

Članovi Barilovića zahvaljuju se Izvršnom odboru na povjerenju. Pred igračima su prijateljske utakmice, a navode da prijelazni rok kod njih još nije završen.

Ove godine NK Barilović nastupa po prvi put u svojoj trogodišnjoj povijesti s 5 selekcija u službenim natjecanjima (limači, mlađi pioniri, pioniri, juniori i seniori).

Raspored utakmica seniora NK Barilović:

14.8. u 11:00 sati NK Barilović – NK Brcko (Brckovljani): prijateljska utakmica (Mostanje)
21.8. u 17:30 sati NK Barilović – NK Oštarije 1. kolo HNK NSKŽ (Mostanje)
24.8. u 17:30 sati NK Draganić – NK Barilović 1. kolo 1. ŽNL NSKŽ (Draganić)