U posljednja 24 sata 71 novi slučaj zaraze koronavirusa u Karlovačkoj županiji

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji je zabilježen 71  novi slučaj zaraze koronavirusom. Putem PCR testiranja imamo 41 novi slučaj. S područja grada Karlovca je 20 osoba, Duge Rese tri, Ogulina sedam, Ozlja jedna, Slunja pet, općine Cetingrad jedna, Josipdola jedna, Netretića jedna, Saborskog jedna i Vojnića jedna.

Od 62 osobe testirane brzim antigenskim testiranjem zabilježeno je 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom (DZ Karlovac 1+,DZ Duga Resa 12+,DZ Ogulin 1+,DZ Ozalj 3+,DZ Slunj 11+,DZ Vojnić 2+).

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalazi se  13 osoba, na COVID odjelu ogulinske bolnice devet, a na COVID odjelu SB za produženo liječenje Duga Resa dvije osobe. U posljednja 24 sata na COVID odjele primljeno je osam osoba, a otpuštena je jedna.

U Karlovačkoj županiji ukupno su do sada od COVID-a oboljele 39 123 osobe, u bolnicama  je preminulo 817 osoba, a 49 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava. S bolničkog liječenja otpušteno je 2264 osoba.